• 1992/93: Kampioen res. 4e klasse (Vijfde)

Real Sranang - Sc ASV Arsenal Veteranen 1 6-0 (2-0)

Zelden zo'n kansloze wedstrijd meegemaakt:
  • Tien man (met pijn en moeite). Afzeggingen, blessures, andere keuzes ...
  • Uit bij Real Sranang (denk aan de gestaakte thuiswedstrijd die hen een boete en punten heeft gekost)
  • De 12e man in de vorm van hun scheidsrechter
Pablo alleen in de spits, 2 vrienden van Raymond op het middenveld plus Rob, Gerben, Harry, Ron en Marcel als verdediging, Neck die vlagt. Binnen een minuut kan Lode vissen als een bal vanaf links de doelmond kruist en Marcel iets te laat is, 1-0. We houden stand en na zo'n minuut of 20 gaat het gelijk op. We krijgen zelfs wat kansjes. Een schot raakt een hand binnen de 16 (onopzettelijk, maar toch) en natuurlijk wordt er geen pingel gegeven. Uit de counter wordt 2-0 gescoord. De Real Sranang doelman wordt nog wel getest, maar niet gepasseerd.

Na rust breekt het verschil van 2 man ons op. We houden het redelijk droog tot het laatste kwartier. De score loopt op naar een geflatteerde 6-0. We hebben geknokt voor elkaar en niet met de tegenstander, verder snel weer vergeten deze wedstrijd. Nog geen goals in 2007 ....

Man of the Match: Harry