• 1985/86: 1e officiele seizoen, (als Nedlloyd Vier)
  • 1992/93: Kampioen res. 4e klasse (Vijfde)
  • 2001/02 - nu: sc ASV Arsenal vet.1

Ajax Nieuws

25 februari 2006

JOS/Watergraafsmeer Vet 1-sc ASV Arsenal Vet 1 7-2 (5-0)

JOS/Watergraafsmeer: leuke tegenstander, altijd doelpuntrijke wedstrijden, altijd gezelligheid na afloop. Zo ook vandaag. JOS/Watergraafsmeer stevent op het kampioenschap af, iets waar wij al lang niet meer aan denken. Dat dat terecht is bleek wel in de eerste helft. Geen details, slechts de ruststand: 5-0 voor JOS/W.

Na rust laten we ons van een betere kant zien. We zijn gelijkwaardig aan de koploper, geven achterin weinig weg (vooral Rob speelde sterk) en voorin komen de kansen. Na de doelman al enkele malen op de proef gesteld te hebben, is het uiteindelijk Jason die met een mooie goal de 5-1 op het bord brengt. En daar blijft het niet bij. Joop demarreert zoals hij dat alleen kan, wordt neergelegd en een strafschop (terecht) is een fiet. Jason meldt zich, schiet slecht in maar de doelman weet toch geen raad met deze kans: 5-2.

Je merkt dat er toch wat onzekerheid in de ploeg van JOS/W ontstaat. Kansen over en weer, uiteindelijk valt er een kwartier voor tijd dan toch de 6e goal van JOS/W. We blijven aandringen en zijn dicht bij een goal (bal op de lat), uit de daaropvolgende counter wordt het 7-2. Mooi geweest, een dramatische eerste helft, een goede tweede helft en een gezellige derde helft!