• 1985/86: 1e officiele seizoen, (als Nedlloyd Vier)
  • 1992/93: Kampioen res. 4e klasse (Vijfde)
  • 2001/02 - nu: sc ASV Arsenal vet.1

Ajax Nieuws

30 augustus 2008

Blauw-Wit Amsterdam - sc ASV Arsenal Vet 1 0-6 (0-1)

30 augustus 2008. 1e ronde KNVB-Beker, Blauw-Wit Amsterdam uit. Voor rust zien de voor ons doen talrijke bezoekers een gelijkopgaande wedstrijd. Zo'n 10 minuten voor rust rondt Ruben een mooie aanval fraai af, op aangeven van Marcel M, 0-1.

Na rust doet het leeftijdsverschil de rest. Harry kopt schitterend in na weer een voorzet van Marcel M, 0-2. Hans scoort de fraaiste goal van de dag, een lob van 30 meter, 0-3. Op aangeven van Ruben scoort Harry zijn tweede goal (0-4) om kort daarna een strafschop (hands na een inzet van Jason) te verzilveren, 0-5. Vlak voor tijd gaat Joop goed door op een terugspeelbal en is ook voor hem de kop eraf, 0-6. Einde wedstrijd.

Man of the Match: 1. Peter, 2. Hans, 3. Harry.
Doelpunt van de week: Hans, 0-3.
Heintje Davids van de week: Marcel Scheffer (verdienstelijke rentree)

23 augustus 2008

Nog een week ...

... en dan start de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Blauw Wit Amsterdam, die net als wij in de 1e klasse uitkomen. Trainen gaat goed, kan niet anders zeggen. Vier trainingen (twee maal Amsterdamse Bos, twee maal op Nedlloyd Valley) met gemiddeld tien man opkomst, hulde.

Koplopers:
1. Lode 4x
2. Gerben, Peter, Harry, Ruud, Hans ieder 3x.
Goed om oudgedienden zoals Jeroen weer te zien, evenals Duncan, Marcel Scheffer, Willem-Jan en Marco.

Originally uploaded by stadionnieuws.
7 augustus 2008. De tweede training in het Amsterdamse Bos.
Nog 23 dagen voor onze seizoensopening tegen Blauw-Wit Amsterdam (KNVB-Beker). Een nat veld, beelden van Real Zaragoza-Ajax kwamen voorbij. Schaatsploeg trouwens ook, niet vervelend. Tijdens de training bleef het wel droog gelukkig, hoewel een aantal spelers (Duncan, Lode, Marco, Harry) toch wel kennis maakten met de vochtige ondergrond :)

Debutanten: Harry, Duncan, Hans, Ron, Marco
Harde Kern: Lode, Gerben, Ruben, Marcel, Peter, Rob.